Goedkoopste E-bike verzekering

Een goede verzekering voor je elektrische fiets kan je veel onnodige kosten besparen bij schade of diefstal. Wil je je elektrische fiets verzekeren, maar wil je niet te veel betalen? Bij fietsverzekeringvergelijker.nl vind je met behulp van onze vergelijkingstabellen gemakkelijk de goedkoopste e-bike verzekering. De goedkoopste ebike verzekering is afhankelijk van een aantal factoren.

Verschil basis en compleet E-bike verzekering

Om te beginnen kies je voor de ebike verzekering met de gewenste dekking. Net zoals bij bijna iedere andere verzekering heb je de keuze tussen verschillende dekkingsvormen. Hoe minder dekking je verlangt, hoe goedkoper de premie van je caravanverzekering. Feitelijk is de basis ebike verzekering, zonder extra aanvullende opties de goedkoopste. Je bent voor de maandelijkse premie het minste geld kwijt. Per saldo kun je echter meer geld kwijt zijn door schade die je oploopt die niet vergoed wordt door een basis fietsverzekering.

Goedkoop ≠ duurkoop

Een goedkope ebike verzekering is niet altijd ”duurkoop”. Schat voor jezelf goed de risico’s in en de kosten van de mogelijke schadegevallen. Bedenk ook waarvoor je je elektrische fiets wil verzekeren. Puur tegen diefstal? Of ook tegen onder andere schadegevallen door ongevallen en pechhulp?

Wat is de goedkoopste fietsverzekering?

De ebike verzekering met de minste dekking is logischerwijs op basis van premie de goedkoopste optie. Om de daadwerkelijk goedkoopste fietsverzekering te vinden is het verstandig voor jezelf een afweging te maken welke dekking je nodig hebt. Je bent namelijk niet goedkoop uit wanneer je betaalt voor dekkingen waar je geen gebruik van maakt. Daarnaast wil je ook voorkomen dat je kosten maakt die niet door de ebike verzekering gedekt worden. Hoe minder dekkingen je kiest, hoe goedkoper de ebike verzekering. De goedkoopste ebike verzekering vind je op onze pagina ebike verzekering.

Allianz basis E-bike verzekering

Premiekosten€4,17
Diefstal
BeschadigingX
Wereldwijde Dekking
Juridische Hulp
Vergoeding bij diefstal100% tot 3 jaar
Eigen Risico€0,-
Poliskosten€0,-

De premie is berekend op basis van de volgende kenmerken:
Aankoopwaarde van ebike (incl. accessoires): € 1.700,- Locatie: Breda, 4818 ES Slot: 2 sterren ART goedgekeurd slot
Getoonde premies zijn inclusief assurantiebelasting (21%) en exclusief eenmalige poliskosten.

 

Benieuwd wat een fietsverzekering kost? Ga dan naar onze pagina wat kost een fietsverzekering? Hier leggen we uit hoeveel een fietsverzekering kost en wat de factoren zijn die deze prijs bepalen.

4.4/5 - (5 stemmen)