Centraal Beheer fietsverzekering

 • Inhoudsopgave
 • vanaf € 5,59

  Centraal Beheer is een verzekeringsmaatschappij die als doel heeft om mensen te helpen. Ze bieden je allerlei soorten verzekeringen aan, waaronder een fietsverzekering, zodat jij gerust door het leven kan gaan. Fiets zonder zorgen met de Centraal Beheer fietsverzekering.

  Hieronder vind je allerlei informatie over de Centraal Beheer fietsverzekering:

  Basispakket Centraal Beheer

  Het basispakket van Centraal Beheer dekt je fiets gedurende 3 jaar. Je krijgt de aanschafwaarde terug bij diefstal gedurende deze tijdsperiode. De accu van jouw e-bike wordt ook gedekt door de Centraal Beheer fietsverzekering. Wil je jouw fiets meenemen op reis? Geen zorgen, dit kan met deze fietsverzekering. Het dekt jouw fiets zowel in Nederland als in het buitenland.

  Wil je alle voorwaarden en dekkingen van de Centraal Beheer fietsverzekeringen goed vergelijken? Ga dan naar fietsverzekering vergelijken.

  Compleet pakket Centraal Beheer

  Centraal Beheer maakt in tegenstelling tot andere fietsverzekeraars enkel gebruik van een basispakket. Andere fietsverzekeraars beschikken over een basispakket en een compleet pakket.

  De Centraal Beheer fietsverzekering biedt geen compleet pakket aan. Dit houdt in dat de de fietsverzekering geen pechhulp verleent, geen leenfiets vergoedt, geen juridische hulp aanbiedt en de ongevallen niet dekt.

  Schadevergoeding

  De fietsverzekering biedt een schadevergoeding aan wanneer jouw fiets schade loopt binnen 1 jaar of 3 jaar na aanschaf van de fietsverzekering. Je krijgt de aanschafwaarde wanneer jouw fiets schade heeft opgelopen door diefstal. Daarnaast is alle schade en total loss gedekt. De reparatiekosten worden vergoedt, je mag zelf bepalen wie de schade repareert.

  Dekking fietsaccessoires

  Bij het afsluiten van Centraal Beheer fietsverzekering zijn jouw fiets accessoires standaard meeverzekerd. De accessoires zijn alle onderdelen die op de fiets gemonteerd zijn. De accu van de elektrische fiets is ook meeverzekerd.

  Dekking wereldwijd

  Met de fietsverzekering van Centraal Beheer ben je wereldwijd gedekt. Loop je fietsschade in het buitenland? Centraal Beheer zal de schade en reparatiekosten voor jou vergoeden. Je bent ook verzekerd in geval van diefstal. Ga zonder zorgen fietsen in het buitenland.

  Eigen risico

  Het eigen risico van Centraal Beheer bedraagt € 25. Je kan ervoor kiezen om een eigen risico van € 150,- of € 300 te betalen, je zal dan minder premie betalen.

  Centraal Beheer fietsverzekering voorwaarden

  Lees de Centraal Beheer fietsverzekering voorwaarden voor meer informatie. Ook heeft Centraal Beheer de voorwaarden en dekkingen overzichtelijk op de Centraal Beheer fietsverzekering informatiekaart.

  vanaf € 5,59