Inshared fietsverzekering

 • Inhoudsopgave
 • vanaf € 3,65 p/m

  Op deze pagina lees je alle informatie over de Inshared fietsverzekering.

  Inshared fietsverzekering algemeen

  Inshared biedt een uitstekende fietsverzekering aan die waarmee je je fiets (en accu) verzekerd tegen diefstal en/of ongelukken. Er zijn 2 pakketten waaruit je kan kiezen, namelijk Diefstal en All risk. Daarnaast kan je nog voor een aantal aanvullende dekkingen kiezen zoals Thuisbreng service bij pech, Rechtshulp bij ongeval en Aansprakelijkheid.

  Basis dekking: Diefstal

  Met de dekking Diefstal zijn zowel je fiets, je accessoires, je eventuele accu en slot verzekerd bij (poging tot) diefstal, mits je een ART categorie 2 slot hebt gebruikt en de sleutels naar Inshared hebt verstuurd.  Je bent dan ook wereldwijd verzekerd. Indien je fiets wordt gestolen, ontvang je de volgende vergoedingen:

  • 100% van de aankoopwaarde in de eerste 3 jaar
  • 75% van de aankoopwaarde in het 4e jaar
  • 60% van de aankoopwaarde in het 5e jaar
  • 50% van de aankoopwaarde na het 5e jaar

  Voor de accu gelden deze vergoedingen:100% in de 1e jaar

  • 75% in het 2e jaar
  • 50% in het 3e jaar
  • 25% na het 3e jaar

  Je accessoires zijn voor maximaal € 200,- verzekerd.

  Uitgebreide dekking: All risk

  Met de All risk dekking heb je naast dekking bij Diefstal als hierboven, ook dekking in geval van schade aan je fiets en aan je accessoires als gevolg van een ongeval, omvallen of door jezelf veroorzaakt.

  Aanvullende dekkingen

  Thuisbrengservice bij pech

  Mocht je pech krijgen met je fiets en niet meer verder kunnen, dan word je netjes naar huis gebracht (maximaal 3 keer per jaar). Deze pechhulp service geldt in geheel Nederland (vanaf 2 km buiten je woonadres) en 30 km daarbuiten.

  Rechtshulp ongeval

  Met deze aanvullende module ben je wereldwijd verzekerd van juridische hulp in geval van een ongeval. Dat geldt dus niet enkel voor fiets ongevallen, maar ook voor veel andere deelnames aan het verkeer, zoals met de auto, motor en boot, of vliegtuig.

  Aansprakelijkheid

  Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd indien jij, je gezinsleden of huisdieren schade veroorzaken aan een andere persoon of de spullen van iemand anders.  Dat geldt dus ook voor schade veroorzaakt tijdens het fietsen.

  Soorten fietsen

  Bij Inshared kan je vrijwel alle soorten en merken fietsen laten verzekeren.

  Eigen risico

  Bij Inshared heb je helemaal geen eigen risico, zowel voor Diefstal als All risk dus niet.

  Polisvoorwaarden Inshared fietsverzekering

  Bekijk hier de Inshared fietsverzekering voorwaarden. Een overzicht aan voorwaarden en dekkingen staat in de Inshared fietsverzekering kaart

  vanaf € 3,65 p/m