Over ons

Fietsverzekering vergelijker is opgericht om gemakkelijk en objectief fietsverzekeringen te vergelijken. Wij vergelijken geen appels met peren en geven je hierdoor snel een overzicht van de fietsverzekering die het beste aansluit op jouw wensen.

Vergelijkingstabellen

Per type fiets hebben wij voor jou een tabel gemaakt. Zo kun je objectief vergelijken en zal de premie die in de tabel vermeld staat het beste overeen komen met de premie die je daadwerkelijk betaalt. De premies die staan vermeld op basis van ijkgegevens. Deze ijkgegevens vind je terug onder aan de tabel.

Ons oordeel per verzekeraar

In iedere tabel vind je een door ons geveld oordeel per verzekeraar. Dit oordeel komt volledig tot stand o.b.v. onze optiek en is een combinatie van met name de prijs/premie per maand, de dekking die daarvoor wordt geboden en de polisvoorwaarden. Ons oordeel komt wellicht niet overeen met jouw wensen. Voor een gedetailleerd overzicht van alle verzekeraars kun je de polisvoorwaarden per verzekeraar raadplegen. Deze vind je op de website van de verzekeraar.

Fietsverzekeringvergelijker.nl is volledig gratis en onafhankelijk van verzekeraars. Fietsverzekering vergelijken doe je simpel en snel. Je fietst er zo door heen!