Winnaars fiets van het jaar 2020

winnaars fiets van het jaar 2020

De RAI verenigingen hebben de Fiets Awards 2020 georganiseerd. Voor de fiets branche zijn de verkiezingen van de fiets van het jaar een belangrijk hoogtepunt. Net als in 2019 wordt er per categorie de beste fiets uitgekozen. Volgens RAI vereniging werd het record van het aantal inzendingen verbroken. Van deze inzendingen was het grootste deel e-bikes, in 2020 is de e-bike industrie dan ook sterk gestegen. Naar verwachting zullen er steeds meer ontwikkelingen gaan plaatsvinden op het gebied van e-bikes.

Beste fiets van het jaar 2020

De winnaar van de fiets van het jaar is de Batavus Finez geworden. Deze robuuste fiets wordt door RAI verenigingen beschreven als de ideale allrounder. Het is een veilige fiets met een goede verlichting. Als je een stadsfiets aanschaft is het aan te raden deze verzekeren. Hier kun je de fietsverzekering vergelijken.

Beste E-bike van 2020

De beste E-bike van het jaar is de Trek Allant+ 7 geworden. Deze e-bike combineert comfort met goede veiligheid en een mooi design. De e-bike beschikt over een verende voorvork waardoor je fiets rit comfortabel aanvoelt. De e-bike komt met een zeer krachtige Bosch-aandrijving. Het is een ideaal goed presterende e-bike voor stadsfietsers. Wanneer je jouw e-bike wil verzekeren kun je hier je E-bike verzekering vergelijken.

Beste Speed e-bike van 2020

De beste speed e-bike van 2020 is de Gazelle Ultimate Speed 380 geworden. Deze speed e-bike is ideaal wanneer je snel je werk wil gaan. Ook deze e-bike wordt ondersteund door een krachtige Bosch motor. De e-bike ziet er mooi uit, ligt goed op de weg en biedt ook nog goede comfort. De versnelling wordt geregeld met een traploze versnellingsnaaf en dit zorgt voor veel gebruiksgemak. Zoek je naar een verzekering voor je speed e-bike? Dan kun je hier je speed pedelec verzekering vergelijken.

Beste Racefiets van 2020

De best verkozen racefiets van 2020 is de Cannondale SuperSix EVO Hi_Mod Disc Dura Ace Di2. Deze racefiets heeft 10 verschillende uitvoeringen voor man en vrouw. De racefiets heeft aero eigenschappen en een nieuwe ontwikkelde frame. Wanneer je jouw racefiets verzekering aan het selecteren bent kunnen wij je hier bij helpen. Je kunt hier simpel je racefietsverzekering vergelijken.

Beste Mountainbike van 2020

Als beste mountainbike van 2019 is de Trek Supercaliber 9.8 gekozen. Deze mountainbike is gemonteerd met de beste mountainbike-componenten van deze tijd. Het gebruik van effectieve componenten zoals een exclusieve geïntegreerde demper en lichtgewicht voorvork maakt dit een uitstekende mountainbike. Zoek je naar een verzekering voor je mountainbike? Hier kun je overzichtelijk jouw mountainbikeverzekering vergelijken.