Wat is de beste Speed Pedelec helm?

Beste Speed pedelec helm

Met een speed pedelec haal je snelheden van 45 kilometer per uur. Met een speed pedelec helm is jouw hoofd beschermd tegen een mogelijke val partij. Je wil immers niet dat jou iets ergs overkomt. Daarom safety first! Graag helpen we jou verder met de beste speed pedelec helm. Daarom hebben we de beste speed pedelec helm voor jou op een rij:

ABUS Speed Pedelec helm 2.0 ACE

De Abus fietshelm voldoet aan alle veiligheidseisen die wettelijk zijn vastgesteld.  De speed pedelec helm heeft een goed vizier, reflectoren en een oplaadbare LED-achtergrond verlichting. Daarnaast beschikt deze over een ventilatiesysteem waardoor je een prima hoofdklimaat hebt. Ook heeft de helm een regenkap waardoor je tijdens regenbuien nog steeds het goede zicht behoud. Met de Abus Speed Pedelec helm ben jij als fietser voldoende beschermd wanneer je op weg bent. De helm is verkrijgbaar in de maten M en L. Vind hier meer informatie over de Abus Speed Pedelec.

Cratoni Smartride zwart

Voor de échte fietsliefhebbers die wat extra te besteden hebben, is deze fietshelm precies wat je nodig hebt. Je bent helemaal voorzien in de ‘Smart’ gadget wereld. De Cratoni Smartride beschikt over een achterlicht en richtingsaanwijzers die ook meegeleverd wordt met een afstandsbediening. Je kunt hierdoor tijdens het fietsen veilig foto’s, video’s en zelfs bellen. De Cratoni Smartride helm beschikt ook over 9 ventilatieopeningen, een fijn kin kussen en is fijn te combineren met een bril.  Hierdoor heb je een complete speed pedelec helm voor elk moment! Je vind hier meer informatie over de Cratoni Smartride.

AGU Urban Pedelec Helm

De AGU Urban fietshelm is erg comfortabel op het hoofd. Ook is deze licht van gewicht door de in-mold systeem. Dat betekend dat zowel de buiten- en binnenlaag aan elkaar vastzitten waardoor het gewicht wordt verlaagd. Daarnaast ontvang je een vizier die je op- en af kunt doen. Zo blijf je altijd het zicht hebben tijdens het fietsen op hoge snelheden. Mede door de magneetjes kun je de helm eenvoudig bevestigen. Al met al blijft dit een comfortabele helm die je op de Speed Pedelec kunt gebruiken. Zie hier voor meer informatie AGU Urban Pedelec Helm.

BBB BHE-56 Indra Speed Pedelec helm

De BBB Speed Pedelec fietshelm voldoet aan het keurmerk NTA-8776. Ben je op zoek naar een compacte helm met een frisse uitstraling? Dan is dit de beste speed pedelec helm die jij nodig hebt. De hem zit comfortabel rondom het hoofd en bied goede bescherming tijdens hoge snelheden. Het grote voordeel bij deze helm is dat deze licht van gewicht is in combinatie de luchtdoorstroming van de helm. Al met al is het een prima speed pedelec helm. Vind hier meer informatie over deze helm.

Belangrijk om te weten! Bij aankoop van een Speed Pedelec is een verzekering verplicht. Vergelijk hier snel en voordelig de beste Speed Pedelec verzekering.

Waar let je op tijdens het kopen van een speed pedelec helm?

Fietskeurmerk

Tijdens de zoektocht naar de beste speed pedelec helm is het belangrijk om rekening te houden met een keurmerk. Het NTA 8776 keurmerk garandeert dat de helm een goed bescherming biedt bij de nek en slaap. Sinds de nieuwe speed pedelec wet in 2017, valt de speed pedelec onder de ‘bromfiets’ regeling. Door de hoge snelheden tot 45 kilometer per uur ben je verplicht om een veilige speed pedelec helm te dragen.

Voorkomen dan genezen

Zorg dat je een Speed Pedelec helm aanschaft van goede kwaliteit. Vaak gaat het om hoge snelheden waar een ongeluk in een klein hoekje zit. Let als eerste op de schok-absorptie laag van een speed pedelec helm. Hoe beter de schok-absorptie laag, des te beter bescherming tegen het achterhoofd en de slaap. De binnen- en buiten zijde van de speed pedelec helm zijn nauw verbonden met elkaar. Hierdoor biedt de schokabsorberende piepschuim een hoge mate van bescherming.

Pasvorm speed pedelec helm

Door het uitgebreid aanbod van speed pedelec helmen, is het moeilijk om een goede keuze te maken. Daarom hebben wij bovenaan de beste speed pedelec helmen op een rij gezet. Kijken we naar de top 5. Dan biedt de Abus speed pedelec helm de beste pasvorm voor vrijwel iedere bestuurder mede door het goede hoofdklimaat en meerdere eigenschappen van de pedelec helm.

Hoofdomtrek meten en juiste maat pedelec helm

Laten we beginnen bij de basis. Je bent op zoek naar een speed pedelec helm, maar je hebt geen idee welke maat je nodig hebt? Meet het breedste gedeelte van je hoofd. Dit is ongeveer 2,5 centimeter boven de oren en wenkbrauwen. Pak een meetlint en plaats deze rondom het bovenste gedeelte van je hoofd. Nu heb je juiste hoofdomtrek gemeten. Doe dit toch nogmaals, zodat je 100% zeker de juiste hoofdomtrek hebt voor de beste speed pedelec helm.

Nu je de hoofdomtrek hebt, gaan we over naar de juiste maat. De vuistregel luidt als volgt:
Maat M: hoofdomtrek 52-57 centimeter
Maat L: hoofdomtrek 56-62 centimeter

Dit is een globale indicatie van jouw hoofdomtrek, raadpleeg altijd de product omschrijving voor de exacte afmetingen.

Een comfortabele speed pedelec helm

Afhankelijk van jouw wensen en behoeften maak jij uiteindelijk de beste keuze. Wij geven je een aantal tips mee. Let op de kwaliteit van de schok-absorptie laag zojuist bovenaan toegelicht onder ‘Voorkomen dan genezen’. Daarnaast is het fijn om een goed kin kussen te hebben die je handmatig kunt afstellen. Dit zorgt ervoor dat je de juiste maat kunt bepalen, waardoor de speed pedelec helm perfect zit op jouw hoofd. Fiets je het hele jaar door? Dan is het ook handig om een speed pedelec helm met vizier te hebben om je zicht te verbeteren tijdens slecht weer. Tot slot zijn er diverse kleuren op de markt. Kies een mooie kleur voor je speed pedelec helm waarbij je je goed voelt!

Wij hopen dat jij de beste keuze maakt en gelukkig bent met de beste speed pedelec helm.

 

4.4/5 - (13 stemmen)