Een fietsongeval zit in een klein hoekje

harde val met de fiets

Tijdens een fietsritje kan het zomaar gebeuren dat je van je fiets afvalt en bijvoorbeeld je arm breekt. Het is dan prettig om goed verzekerd te zijn voor de zorgkosten waar je na een fietsongeval mee te maken kan krijgen.

Zorgverzekering vergelijken

Alle Nederlanders zijn verplicht een zorgverzekering af te sluiten. De zorgpremies en aanvullende dekkingen verschillen per zorgverzekeringsmaatschappij. Aan de hand van het risico dat je loopt, kun je een afweging maken welke zorg je nodig hebt. Vergelijk zorgverzekeringen om de dekkingen te kiezen die op jouw situatie aansluiten.

Collectieve korting zorgverzekering

Het is algemeen bekend dat veel mensen jarenlang bij dezelfde zorgverzekeraar blijven. Je kunt echter flink besparen door zorgverzekeringen te vergelijken. Via zorgpremiekorting.nl kun je tevens een collectieve zorgverzekering afsluiten. Dit is een verzekering waarbij je collectieve korting kunt ontvangen op je zorgpremie. Door je aan te sluiten bij een collectief van zorgpremiekorting ontvang je maandelijks collectieve korting die kan oplopen tot 20%. Er zijn geen kosten aan deelname aan een zorgcollectief verbonden.

Overzichtelijk zorgverzekeringsmaatschappijen vergelijken

In samenwerking met de Stichting Zorg voor Koopkracht biedt zorgpremiekorting verzekerden de mogelijkheid collectieve korting op de zorgverzekering te realiseren. Met behulp van de vergelijkingstabel is het vergelijken van je collectieve zorgverzekering heel eenvoudig. Het aanbod van zorgverzekeringsmaatschappijen staat overzichtelijk weergegeven, je fietst er zo doorheen!

4.1/5 - (7 stemmen)